Bekijk de beoordeling van Orthopedium op Independer
Orthopedium
Wat is uw ervaring met Orthopedium?
Naar boven

Reviews

Opmerkingen van patiënten

Lees hier een verzameling van extra opmerkingen die patiënten hebben ingevuld op het enquêteformulier:  

Pagina 1 van 41 > >>

feb 13, 2017
“ Dit was voor mij de eerste maal dat ik hier ben geweest. Na aanmelding door huisarts de zelfde dag al een afspraak. Na 4 dagen kon ik al terecht, na foto en onderzoek duidelijke uitleg. Nu wachten op operatie. ”
feb 9, 2017
“ Mijn ervaring met deze kliniek was fantastisch na bijna 2 jaar met pijn gelopen te hebben, bij dokter H.J.J.Zwart te zijn gekomen ben ik op 27 december 2016 geopereerd en heb ik een nieuwe heup gekregen. De operatie is echt voor 200 % geslaagd, na 1 week kon ik al lopen nu na anderhalve maand loop ik weer als vanouds pijn vrij... Ik kan deze kliniek en arts echt aanbevelen.. niemand heeft iets kunnen vinden en deze arts wel. ”
Waardering 10 / 10
feb 8, 2017
“ Voor een Second Opinion naar het Orthopedium geweest. Zij hebben mij de duidelijkheid kunnen geven die de vorige arts mij niet kon geven. Gaf ook duidelijk aan dat het mijn beslissing is en bleef uitleg geven totdat ik het snapte (duurde even). Was een zeer prettige ervaring! ”
feb 7, 2017
“ We zijn heel vriendelijk-Behulpzaam geholpen en konden heel snel terecht.En er werd ons precies verteld waar-wanneer-waarom en hoe het verloop van de operatie zou zijn.Ook de reden waarom de operatie in het Vlietland Ziekenhuis zou plaatsvinden, waar we ook bijzonder fijn geholpen zijn. ”
Waardering 10 / 10
feb 7, 2017
“ Eerste ervaring goed en hopelijk gaat het vervangen van de heup ook goed.Deze staat gepland op 16 februari in Park Medisch Centrum in Rotterdam.Heb op dit moment heel veel pijn en het lopen gaat zeer moeilijk en ook het slapen is lastig.Als er eerder nog een plekje vrij is bij Dr. Breugem hoor ik het graag. ”
Waardering 8 / 10

Pagina 1 van 41 > >>

Afspraak Maken

Via dit formulier kunt u in 5 eenvoudige stappen een afspraak aanvragen voor een consult bij Orthopedium.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte voor een goede afhandeling van het formulier.

Wachttijden langer bij een aantal specialisten
Vaak kunt u bij ons snel terecht voor een afspraak. Op onze website vindt u een actueel overzicht van de wachttijden van de meest voorkomende behandelingen. Wij proberen de aan- en afwezigheid van onze orthopeden zo af te stemmen zodat u snel terecht kan.

Wij vragen u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Voor het maken van een afspraak dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief van uw huisarts/bedrijfsarts/medisch specialist, tenzij u door uw huisarts via ZorgDomein bent verwezen, dan zijn wij al in het bezit van uw digitale verwijsbrief. U bent in dat geval in het bezit van een ZD-nummer. De zorgverzekeraars stellen steeds strengere eisen aan de vergoeding van medisch specialistische zorg. Zonder verwijsbrief worden de kosten voor een consult of behandeling bij een medisch specialist niet vergoed. Ook worden de kosten niet vergoed als de datum van de verwijsbrief niet ligt vóór of gelijk aan de datum van het eerste consult.

Zonder een geldige (digitale) verwijsbrief kunnen wij helaas geen afspraak voor u inplannen.

Pagina 1 van 5