Vorige pagina

Orthopedium beschikt over twee moderne locaties waar de behandelingen worden uitgevoerd.

visual-left-menu.jpg
Orthopedium beschikt over twee moderne locaties waar de behandelingen worden uitgevoerd.
filmpje_de_keuze.jpg
Welkom bij kliniek Orthopedium
dekliniek2.jpg
Delft
Vlietland-b0bc69825520b7d1fbc6cefa4630e1eb.jpg
Schiedam
Naar boven
Afspraak maken
Kwaliteit
Reviews
Privacy
Werken bij

Uw consult bij onze orthopedisch specialisten op korte termijn geregeld

Bij Orthopedium kunt u snel terecht bij de orthopeed die gespecialiseerd is in de behandeling van uw klacht(en). Daar maakt u direct afspraken over het vervolg van uw behandeling en de begeleiding naar herstel. De spreekuren en behandelingen organiseren wij effectief en efficiënt, zodat u er van verzekerd bent dat de wachttijden minimaal zijn. Onze persoonlijke aandacht voor uw situatie blijft voortdurend centraal staan.

Gegarandeerde topkwaliteit op het gebied van orthopedie

Onze orthopeden en professionals werken in moderne operatiekamers met de nieuwste behandeltechnieken en kwalitatief hoogwaardige implantaten. Voortdurende bijscholing houdt het niveau van de behandelingen zeer hoog. Zo draagt onze topkwaliteit bij aan uw nieuw herwonnen kwaliteit van bewegen.

Afspraak maken

U wilt een afspraak maken bij Orthopedium. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens invullen. Wanneer het formulier in goede orde door ons is ontvangen, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak met u te maken. Voor een goede afhandeling van uw aanvraag, dient u alle velden zo volledig mogelijk in te vullen.

Aanhef *
Voorletter(s) *
Achternaam *
In dit veld kunt u uw tussenvoegsel ook plaatsen
Meisjesnaam
Geboortedatum *
Uw telefoonnnummer *
E-mailadres *
Gewricht *
 

Gegarandeerde topkwaliteit

Het team van Kliniek Orthopedium is zich zeer bewust van de hoge eisen die u stelt aan uw kwaliteit van leven. Aan al onze behandelingen stellen wij hoge kwaliteitseisen om u de beste zorg te garanderen.

Onze orthopeden en professionals werken in moderne operatiekamers met de nieuwste behandeltechnieken en kwalitatief hoogwaardige implantaten. Voortdurende bijscholing houdt het niveau van de behandelingen zeer hoog.

Zo draagt onze topkwaliteit bij aan uw nieuw herwonnen kwaliteit van bewegen.

topkwaliteit.jpg

Bij Orthopedium kreeg ik al snel een duidelijk verhaal.

Bij Orthopedium kreeg ik al snel een duidelijk verhaal.

Onze zoon hoeft onze koffers niet meer te sjouwen

Onze zoon hoeft onze koffers niet meer te sjouwen

Ik kan weer voluit schaatsen door mijn nieuwe knie.

Ik kan weer voluit schaatsen door mijn nieuwe knie.

Mevrouw Lien ten Bokkel Huinink (94 jaar) loopt weer als een kievit

Mevrouw Lien ten Bokkel Huinink (94 jaar) loopt weer als een kievit

Ik train weer volop na een voorste kruisband reconstructie

Ik train weer volop na een voorste kruisband reconstructie

Bekijk alle reviews van Orthopedium

Lees meer over onze kliniek

Hier vindt u een grote selectie uitspraken van onze patiënten.

Rechten en plichten van de patiënt

De onderlinge relatie tussen patiënt en hulpverlener, zoals de rechten en plichten van beiden, zijn vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Het Orthopedium voldoet geheel aan deze wetgeving en dit document geeft hier meer informatie over.

Meer informatie over uw rechten en plichten als patiënt

Mocht u nog vragen hebben over dit document dan kunt u altijd contact met ons opnemen:

Ook kunt u voor aanvullende informatie over uw rechten als patiënt terecht op de website van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie www.npcf.nl

 

Werken bij Orthopedium

Orthopedium is een innovatieve kliniek gericht op hoogwaardige orthopedische behandelingen. Wij richten ons speciaal op mensen met gewrichtsproblemen aan knie, heup of schouder. Onze orthopeden hebben ruime ervaring en specialisatie op hun vakgebied. Bovendien werken wij met moderne en vooruitstrevende technieken.

Kliniek Orthopedium beschikt over twee moderne locaties waar de behandelingen worden uitgevoerd.

In Delft worden de behandelingen met dagverpleging uitgevoerd. In het Vlietland Ziekenhuis te Schiedam worden de behandelingen met een korte opname uitgevoerd. Vanuit de Holding worden de klinieken ondersteund op het gebied van P&O, Commercie, Finance & Control, ICT en Facilitaire Zaken.

Operatie assistent (24-36 uur p.w.)

Organisatieprofiel Wij zijn een groep van 5 klinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken, namelijk Medinova (Rotterdam, Breda en Arnhem), NedSpine (Ede) en Orthopedium (Delft). Onze medisch specialisten hebben zich gespecialiseerd...

Bekijk vacature

Hoofd OK Medinova Zestienhoven

Hoofd OK Medinova Kliniek Zestienhoven (36 uur) Overdag op je best? En ook nog een enthousiaste kei die snel zijn draai weet te vinden in een professioneel OK-team? Dan zouden we jou héél graag willen spreken. Gewoon om kennis te maken of eens te sparren over het werk. Binnen Medinova Kliniek...

Bekijk vacature

Orthopeed - Heup, knie en schouder

Orthopeed heup/knie prothesiologie (fulltime)  en Orthopeed schouder/bovenste extremiteit (fulltime)   Medinova (West-Nederland)   Door aanstaande pensionering en groei van ons aanbod zoeken wij voor onze klinieken in het westen van het land op korte termijn twee enthousiaste...

Bekijk vacature