Knieprothese

Afspraak maken voor Knieprothese

Wachttijden langer bij een aantal specialisten
Vaak kunt u bij ons snel terecht voor een afspraak. Op onze website vindt u een actueel overzicht van de wachttijden van de meest voorkomende behandelingen. Wij proberen de aan- en afwezigheid van onze orthopeden zo af te stemmen zodat u snel terecht kan.

Via dit formulier kunt u in 5 eenvoudige stappen een afspraak aanvragen voor een bij Orthopedium.

Wij nemen na ontvangst van dit formulier zo snel mogelijk contact met u op.

Wij vragen u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Voor het maken van een afspraak dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief van uw huisarts/bedrijfsarts/medisch specialist (alleen het nummer van de verwijsbrief uit Zorgdomein voldoet niet). De zorgverzekeraars stellen steeds strengere eisen aan de vergoeding van medisch specialistische zorg. Zonder verwijsbrief worden de kosten voor een consult of behandeling bij een medisch specialist niet vergoed. Ook worden de kosten niet vergoed als de datum van de verwijsbrief niet ligt vóór of gelijk aan de datum van het eerste consult.

Zonder een geldige verwijsbrief kunnen wij helaas geen afspraak voor u inplannen .

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte voor een goede afhandeling van het formulier.

Stap 1 van 5

Verhalen van patiënten

Wordt uw Knieprothese vergoed?

Vergoeding Zorgverzekeraars

Alle behandelingen die wij uitvoeren vallen onder de verzekerde zorg en worden vergoed. Kliniek Orthopedium heeft voor 2013 met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt. Dit betekent dat de totale kosten van de behandeling worden vergoed.

Heeft u vragen over uw vergoeding?

U kunt ons bereiken onder telefoonnummer 088 - 0088 444
of via e-mail info@orthopedium.nl.
Meer over vergoedingen

Orthopedisch specialisten voor uw Knieprothese

Deskundig en professioneel
De orthopeden van Kliniek Orthopedium behoren tot de top van hun vakgebied. Iedere orthopeed heeft jarenlange ervaring en een specialisatie gericht op knie, heup of schouder.

Zij passen de nieuwste behandeltechnieken toe bij een en werken in moderne operatiekamers aan uw herstel. Door de persoonlijke aanpak bent u verzekerd van de beste deskundige hulp .

 

 

 

 

De kliniek

De kliniek in Schiedam
In het Vlietland Ziekenhuis te Schiedam worden de behandelingen met een korte opname uitgevoerd. De efficiënte organisatie en planning van de behandelingen, zorgt er voor dat u altijd snel bij ons terecht kunt. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatieve en deskundige zorg.

De beste orthopeden
De orthopeden van Kliniek Orthopedium behoren tot de top van hun vakgebied. De up-to-date kennis, een persoonlijke aanpak en de passie voor ons vak maakt dat u bij ons team in goede handen bent. Iedere orthopeed heeft ervaring en is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied.

Kwaliteit
Juist die specialisatie bevordert de kwaliteit van uw behandeling. De operaties en behandelingen vinden plaats volgens de nieuwste behandelmethoden en worden uitgevoerd in moderne operatiekamers, in het ziekenhuis of bij ons in de kliniek.

  • Knieprothese

Een geruststellende gedachte
De Nationale Zorg Jaarprijs heeft Kliniek Orthopedium uitgeroepen tot Topkliniek van Nederland. De kwaliteit van de specialistische orthopedische zorg en de positieve patiëntenwaardering waren voor de jury redenen om Orthopedium tot winnaar te kiezen. Deze publieksprijs is ook een enorme waardering van onze patiënten. Hiermee geven zij aan zich te herkennen in datgene waar Orthopedium voor staat: kwaliteit leveren met veel aandacht voor persoonlijke zorg.

Volledig vergoed
Alle behandelingen die wij uitvoeren vallen onder de verzekerde zorg en worden daardoor vergoed. U kunt telefonisch of per e-mail bij ons navragen of Orthopedium een overeenkomst heeft met uw zorgverzekeraar. Zie ook het vergoedingsoverzicht.

Wanneer het u schikt
Als u zich laat behandelen of opereren bij Orthopedium, dan maken wij in overleg met u een afspraak. Daarbij heeft onze kliniek geen lange wachttijden. Vaak kunt u snel bij ons terecht.